Benjamin Rud Elberth – Digital Interessevaretagelse, Digital Public Affairs, Interessevaretagelse

Om bøgerne

Påvirk politik på alle platforme er skrevet af den erfarne rådgiverduo Benjamin Rud Elberth og Peter Mose, forfattere til en række bøger om politik, kommunikation og indflydelse.

Påvirk politik på alle platforme klæder dig på til at træffe de strategiske og lavpraktiske valg, der giver adgang til magtens maskinrum, hvor beslutninger forberedes og tages – med konsekvenser for lønmodtagerorganisationer, virksomheder, NGOer og brancheforeninger.

Påvirk politik på alle platforme er ikke alene fyldt med tips, tricks og tjeklister, men også med konkrete eksempler på, hvordan de dygtige lobbyister arbejder.

“Digital Interessevaretagelse – En håndbog til at få indflydelse” er skrevet i 2016 og er skrevet af Digital Rådgiver Benjamin Rud Elberth. Bogen henvender sig til kommunikationsmedarbejderen, der gerne vil lære at bedrive Public Affairs med sociale og digitale medier eller til den klassiske lobbyist, der gerne vil lære at understøtte sine klassiske værktøjer. Du kan downloade den som gratis E-bog her.

Bogen er en komplet guide fra strategi, til taktik og til eksekvering, hvordan en dansk interesseorganisation eller virksomhed kan bedrive Public Affairs med og på digitale og sociale medier i EU, i Folketinget og i kommuner og regioner.

Bogen præsenterer modeller for, hvordan man laver en strategi og en taktik for Public Affairs med sociale og digitale som understøttelse til organisationens forretningsstrategi, og præsenterer en række cases og kampagner, der allerede er udført med succes og resultat i Danmark og i EU. Derudover gennemgår bogen de væsentligste platforme og greb til at bedrive digital interessevaretagelse med Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Blogs, Video og meget mere.

Bogen bygger også på en række interviews af tidligere ministre, departementschefer, kommunikationschefer i Styrelser, EU-politikere, Folketingspolitikere, kommunalpolitikere og regionspolitikere, ligesom den præsenterer interviews med og metoder fra en række lobbyorganisationer som Ældre Sagen, Dansk Industri, Plastindustrien, Landbrug & Fødevarer m.fl.

Køb bogen

Påvirk politik på alle platforme

Påvirk politik på alle platforme er din guide til at erobre opmærksomhed i en ny medievirkelighed og slå igennem med din mærkesag.  En politisk værktøjsbog, der favner over klassiske lobbydiscipliner og går i dybden med digitale påvirkningsteknikker, herunder mulighederne inden for kunstig intelligens. 

Læs mere

Kurser og uddannelse

Ingen aktuelle kurser