Benjamin Rud Elberth – Digital Interessevaretagelse, Digital Public Affairs, Interessevaretagelse

Gigtforeningens fine Twitterunderstøttelse

Det behøver ikke være så svært. Gigtforeningen blev ugens bedste i vores podcast i denne uge på grund af en lille fin rundgang omkring spørgsmål til ministrene i Folketinget. Gigtforeningen har dygtigt fået sat gigtpatienter på dagsordenen blandt andet i Berlingske, når de fremhæver de problemer det giver, når patienter får udsat deres operationer.

Trykket på tværs af medier holdes, når de med deres corporate konto sætter strøm til artiklen fra Berlingske, får svar fra Liselott Blixt fra DF, der igennem årene har været en af de vigtigste aktører i sundhedsudvalget, og følger op med et fint “husketweet” fra Leder af Politik og Viden i Gigtforeningen, Sune Friis Krarup, der i en god, upolemisk og opfordrende tone ikke kun får sat fokus på, at Gigtforeningen ser med på dagens spørgetid, men også at de gerne vil holde trykket på en minister.

 

Hvad kræver tilgangen? Faktisk ikke ret meget – Det kræver, at der sidder dygtige folk og kigger på tværs af medier, så det ikke bare “kun” bliver en artikel bag en betalingsmur på Berlingske, at deres interessevaretagere holder fast, og dygtigt med små nålestik holder presset som supplement til den landjordsaktivitet, de bedriver, og at de kender deres besøgelsestid.

Vores kurser
No data was found