Benjamin Rud Elberth – Digital Interessevaretagelse, Digital Public Affairs, Interessevaretagelse

Bogen er udgivet!

Velkommen til websitet for Digital Interessevaretagelse. Siden er bygget op som den digitale understøttelse af printbogen, der blev udgivet af TrykVærket den 3. februar 2017.

På denne side vil du løbende finde blogindlæg med cases, nye modeller, mulighed for at give feedback på bogen og rettelser til version 2, når den skal skrives og trykkes. Du kan købe bogen igennem Trykværket her. Er du ikke til fysisk tryk, vil du kunne nyde godt af E-bog-udgaven, der vil blive tilgængelig her på siden inden for de næste måneder.

Som forfatter af bogen er jeg glad for, at du giver dig tid til at kigge herind og interessere dig for emnet. Bogen har taget et år at skrive. Og researchen for at skrive den har taget længere tid, end jeg har timetal på. Men den er ikke blevet til uden hjælp fra de organisationer og nøglepersoner, du møder i bogen. Lige fra tidligere ministre til kommunalpolitikere, departementschefer og en række organisationer, der velvilligt har givet lov til at se helt ind i maskinrummet.

De fortjener den største tak. De er grunden til, at du kan blive klogere.

Jeg håber du vil nyde at læse bogen og få lyst til at arbejde endnu mere med emnet.

Vores kurser
No data was found